Företag

För företag

 

Välkommen till oss!

En motiverad medarbetare som trivs och mår bra - är en produktiv medarbetare!

 

Resultatet av vårt arbete är bl.a. minskad sjukfrånvaro, ökad effektivitet, motivation, energi, bättre samarbete och kommunikation, stresshantering och återhämtning. Välbefinnande för både kropp och själ.

 

Glada sköldpaddan riktar in sig på det personliga planet för inget påverkar väl så väl privatlivet som affärslivet mer än hur de människor som det bygger på mår och reagerar.

 

Forskningen visar att psykisk ohälsa är den vanligaste orsaken till att människor inte arbetar. 20-25 % har problem med oro, ångest, depression eller sömnproblem (enl. OECD). Stressrelaterade problem yttrar sig dessutom som värk eller fysisk smärta. Problem hemma betyder problem på jobbet.

 

Glada Sköldpaddan samarbetar med FlexPay/Benify.

 

Tjänster

Coachande samtal, Stöd för Chefer med stress-sjuk personal, Individuell stresshantering, Föreläsningar och kurser inom stresshantering/återhämtning, kommunikation och samarbete, QiGong, personlig utveckling samt Reiki-behandlingar.

 

Vi kombinerar gammal österländsk kunskap från den traditionella kinesiska medicinen med moderna metoder som KBT, Mindfulness och mentalträning. Vår coaching utgår ifrån ICF’s kärnkompetenser och etiska regel.

 

Motion på recept fungerar, läs mer.

 

Läs mer om företaget Glada Sköldpaddan

Läs mer om Malin Johansson

 

Glada Sköldpaddan Copyright © All Rights Reserved