Referenser

Referenser

 

Här kan du läsa hur andra upplevt våra tjänster.

 

Om kurser och föreläsningar:

"Vi har redan börjat prata om de olika kommunikationstyperna och börjat använda verktygen. Det var bra att vi gick igenom Giraffspråket så ordentligt, det har vi nytta av! Dettta kommer hjälpa oss både internt och i mötet med föräldrarna."

Bråbo Föräldrarkooperativ, Förskola

 

"Du fick oss att tänka till på flera olika sätt."

Dina Försäkringar Sydost

 

"Ett mycket bra teoripass om återhämtning, mycket bra avspännings- och Qi Gong övningar.

Bra när man får konkreta lätta tips som man kan använda sej av. Härlig känsla! Full av ideer att inspirera kollegorna att prova olika metoder.”

Häsloinspiratörerna, Oskarshamns Kommun

"Bra upplägg * många kunde känna att dom blev avslappnade * samtalsövningarna var lite udda men uppfattades ändå av de flesta som positiv! Alla var hel-nöjda :-)"

Arbetsförmedlingen, Oskarshamn

"Tack för en givande dag"

Folktandvården Mönsterås

"Känns som jag vill qigonga jämt  Blir så lugn och jag känner verkligen att den hjälper mig redan bara genom att kunna vara fokuserad en sund.

Har också gjort några övningar på din cd och det är en ynnest att höra din röst i öronen. Du förmedlar verkligen det lugn som är meningen med avslappning."

Lotta L

"Info var tydlig och levererat m. humor. Bra stämning i gruppen. Lagom personligt, inte för utlämnande, inte för tillknäppt."

Lotta

"Mycket bra, lugn miljö, trevligt genomförande och pedagogiskt bra upplagt."

Lennart

"Bra kombination av teori och praktik. Mycket behaglig röst!"

"Bra presentation, lugnt, skönt, kunnigt och glädjefyllt. Dels den enkla övningen, men också ren information där QiGong placerades i ett sammanhang av hälsa, vardagsliv, stress, kost och självläkning."

Ann-Christine

"Du har en mycket behaglig röst. Mycket professionellt, lugnt och sakligt. Bra med övning."

Om Coaching:

”Malin har varit mycket omtyckt och haft fin kontakt med såväl handläggarna på Arbetsförmedlingen som de arbetssökande. Malin är positiv, tar ett stort ansvar och är lätt att sammarbeta med. Jag har bara gott att säga om Malin och det har varit ett privilegium att få jobba tillsammans med henne.”

Ulrika Karlsson, Arbetslivsresurs AR AB

"Samtalen har gett mig ett bättre inre lugn, där jag lärt mig att inte agera med "taggarna utåt" på en gång, att istället avvakta."

Mia

"Samtalen gav mig enormt mycket, fick ett helt annat sätt att se på mitt stressade liv! Känner mig lugnare o har prioriterat bättre."

Jessica

"Det var en skön känsla att bli lyssnad på. Du bekräftade hela tiden mina tankar och känslor...något som jag inte är bortskämd med. Jag kände mig stärkt av ditt stöd och fick med mig en känsla av att vara bra."

Anders

"Egentligen hade jag, initialt, inte så mycket förväntningar. ... Sedan, när vi haft det första samtalet och jag valt ämne; då fann jag mig med att undra hur detta skulle gå att "processa" eftersom vi skulle kommunicera på distans. Jag hade alltså valt ett supersvårt, "livsviktigt" ämne (hjälp!). Detta blev jag själv överraskad av. Men det var häftigt att vi kunde genomföra det på distans, vilket var klart över förväntan!

Visst var jag ganska öppen för coaching då jag har varit på väg att ta till denna hjälp sedan tidigare (via jobbet). Men främst tror jag ändå att det ytterst berodde på ditt professionella bemötande som ingav förtroende och som gjorde att jag kände mig trygg i situationen."

Therese

"Jag tar med mig det sättet man kan formulera sina målbilder och våga testa olika situationer för att 'känna in' och identifiera bra och dåliga sidor av olika situationer."

Välkommen till en värld av välbefinnande!

 

Glada Sköldpaddan Copyright © All Rights Reserved