Life Alignment

Life Alignment

 

Life Alignment hjälper dig att läka både kroppsliga och själsliga obalanser och är

ett sätt att ge dig själv kraft, skapa mer glädje i ditt liv.

Genom att lösa upp blockeringar som ofta är skapade av känslomässiga trauman får kroppen möjlighet att läka.

 

Varje kroppsdel, organ och cell har sin egen speciella frekvens. När frekvensen störs, t.ex. genom påverkan utifrån eller av inre obalans, så påverkas vårt energiflöde och det uppstår blockeringar som leder till disharmoni och ohälsa. Det vi gör här är att återställa frekvensen och på så sätt få ett fritt energiflöde så att du kan må bra och vara i balans.

 

Din kropp ska hjälpa dig i ditt livsändamål, inte begränsa dig. Tänk på den som en biologisk dator som kan omprogrammeras, bara man har rätt sorts verktyg för att hitta och förändra grundprogrammeringen. Life Alignment arbetar med varje nivå av ditt väsen, och hanterar symptom på sjukdom/obalans lika kraftfullt som det ändrar din grundprogrammering.

 

Life Alignment är en frekvenshealingmetod som tillsammans med kroppens cellminne identifierar obalanser och blockeringar, hjälper dig att frigöra dessa blockeringar och sedan återställer det naturliga flödet av livsenergi så att en läkning på djupet kan ske. Life Alignment är lämplig för fysiska, psykiska och känslomässiga problem. Muskeltestning och pendel används tillsammans med magnetiska kort, sk vortexkort. Gamla och nya negativa mönster löses upp och energin stärks både fysiskt, mentalt och andligt.

 

 

Läs mer om Life Alignment

 

Balanseringar

Klienten ligger på en massagebänk med kläderna på

 

Body Alignment

Kärnan i Life Alignment. Body Alignment identifierar med stor precision föreställningar som håller oss tillbaka och djupt liggande känslomässiga svårigheter som ofta är orsaken till de symtom vi har. Metoden kan sedan lösa upp och befria oss från dessa genom att balansera enegin och återställa den naturliga frekvensen.

Används även för att arbeta med allergier.

 

Body Spin

Introduktionsmodellen i Life Alignmnet. Enkel men effektiv teknik med lite minder verktygslåda än Body Alignment. Två Vortext kort används för att befria kroppen från fyskiska och emotionella blockeringar.

 

Vortex Alignment

Magnetiska kort, s.k. Vortext kort används för att befria kroppen från fysiska och emotionella blockeringar och skapa balans i energiflödet så att kroppen kan självläka. Korten läggs på eller runt kroppen alternativt används olika mönster som du får lägga din hand på.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Avbokning och ombokning: måste ske senast 24 timmar innan bokad session. I annat fall debiteras full avgift.

 

 

 

Glada Sköldpaddan Copyright © All Rights Reserved