Klientberättelser

Klientberättelser

 

Det är för mig ett mirakel som skett Jag är lika bra i ryggen som efter jag varit hos kiropraktorn. Öm i muskulatur men inte ont i ryggen. TACK jag älskar dig för det du gjort

Lotta, Oskarshamn

 

Hej! vill bara tala om,att jag känner mig skitpigg, jag tycker att det till och med är roligt att städa, har fått en jäkla arbetslust, tänkte att jag skulle vänta innan jag sa något ifall att jag bara inbillade mig, men nu har det gått så många dagar att det bara är att konstatera att det du gjorde påverkade mig, och i rätt riktning. Tack för hjälpen.

Gunilla, Oskarshamn

 

Jag vaknade av mig självt imorse (utan mina två väckarklockor jag brukar behöva). Vanligtvis har jag jättesvårt att "vakna", brukar ligga en halvtimma eller så bara för att orientera mig. Idag var jag klarvaken från det att jag öppnade ögonen och steg upp direkt eftersom jag ville sätta igång med dagen. Halleluja : ).

Sylvia, Stockholm

 

Vill bara berätta att min huvudvärk är borta sedan jag va hos dig i torsdags, underbart skönt. Haft huvudvärk dagligen under några veckor. Har en lättnad inombords, mera glädje. Vad som än hände (och hur) under behandlingen är det positivt! Känns som jag är förälskad, i livet..... Tack!

Anneli, Oskarshamn

 

Måste säga att jag känner mig gladare och framför allt så har jag släppt känslan att bli trampad på :) Det jag kände samma dag efter behandlingen var en lätt träningsvärk i magen. Kan det ha och göra med magnetfälten när du tog bort känslan?

Nicole, Oskarshamn

 

Tack för en härlig behandling. Det var spännande och givande och du är en jätteduktig terapeut. Det kändes att det satt igång saker. Det jag fick mest resultat av var nog vänster tarm, vet inte vad du gjorde men utrensning blev det. Det var givande att jag fick reda på att det var nervsystemet som var i obalans, då vet jag vad jag ska ta hand om, som jag sa så har jag känt att hela mitt system varit skevt, känslan jag haft var rätt. TACK!

Maria, Oskarshamn

 

Lugnet som jag kände direkt har hållit i sig, trots att det varit otroligt mycket att göra på jobbet. Jag känner att jag kan distansera mej till jobbet, vilket jag inte kunde tidigare. Det är ffa på det

mentala planet som jag känt en markant förändring även om jag har en bra bit kvar tills jag blir "mej själv". Har en bit kvar innan jag kan koppla av hemma, är fortfarande lättretlig även om det blivit bättre.

På kvällen efter kände jag fortsatt "smärta" på vänster vad och strax under knät, kändes som rent muskelärt - men det har försvunnit någon gång under veckan. Det var inte den yttersta muskeln men någon

underliggande.

Det mest markanta var när jag träffade en kompis som jag inte träffat sedan juli och hon undrade vad som hänt, i positiv bemärkelse - upplevde mej som mycket mer harmonisk och lugn! ..... även om det är en

bit kvar tills jag har landat.

Monika, Oskarshamn

 

 

 

 

 

 

Glada Sköldpaddan Copyright © All Rights Reserved