Mer information om Life Alignment

Mer information om Life Alignment

 

Läkning handlar inte bara om att utradera symptom. Det inbegriper även att ta bort de bakomliggande orsakerna till symtomen och problemen.

Life Alignment har som mål att hjälpa dig att integrera, och balansera ditt interna energisystem för att skapa hälsa, vitalitet och välmående, så att du kan göra dina livsläxor med glädje. Det förstärker och kompletterar andra behandlingsmetoder.

 

Din kropp ska hjälpa dig i ditt livsändamål, inte begränsa dig. Tänk på den som en biologisk dator som kan omprogrammeras, bara man har rätt sorts verktyg för att hitta och förändra grundprogrammeringen. Life Alignment arbetar med varje nivå av ditt väsen, och hanterar symptom på sjukdom/obalans lika kraftfullt som det ändrar din grundprogrammering.

 

Life Alignment behandlar varje nivå av ditt väsen, även sådant som det optimala karriärvalet, relationsmönster, och harmoni i bostaden.

 

För andlig utveckling krävs att vi har ordning i vårt boende, i våra relationer, på våra pengar, personlighetsdrag, negativa tankemönster, känslor och annat. Med den här nya metoden för läkande och förändring kan vi utvecklas på alla plan, och bli fullt integrerade, och väl fungerande människor.

 

Alla balaneringar utförs med klienten liggande, fullt påklädd, på en massagebänk.

 

Body Alignment

Kärnan i Life Alignment. Body Alignment identifierar med stor precision föreställningar som håller oss tillbaka och djupt liggande känslomässiga svårigheter som ofta är orsaken till de symtom vi har. Metoden kan sedan lösa upp och befria oss från dessa genom att balansera enegin och återställa den naturliga frekvensen.

Används även för att arbeta med allergier, som ofta har en djupt liggande känslomässig orsak.

 

Body Spin

Introduktionsmodellen i Life Alignmnet. Enkel men effektiv teknik med lite minder verktygslåda än Body Alignment. Två Vortext kort används för att befria kroppen från fyskiska och emotionella blockeringar.

 

Vortex Alignment

Magnetiska kort, s.k. Vortext kort används för att befria kroppen från fysiska och emotionella blockeringar och skapa balans i energiflödet så att kroppen kan självläka.

Korten läggs på eller runt kroppen alternativt används olika mönster som du får lägga din hand på.

Vortexkorten kan även användas i vår omgivning för att motverka geopatisk stress, elektromagnetisk stråling och mobilstråling. De kan användas i bygnader, på växter, för att ladda din mat och ditt vatten mm.

 

 

Varje kroppsdel, organ och cell har sin egen speciella frekvens. När frekvensen störs, t.ex. genom påverkan utifrån eller av inre obalans, så påverkas vårt energiflöde och det uppstår blockeringar som leder till disharmoni och ohälsa. Det vi gör här är att återställa frekvensen och på så sätt få ett fritt energiflöde så att du kan må bra och vara i balans.

 

Räkna med förändring och var öppen för mirakel!

 

Life Alignment är känt för att:

•Öka din fysiska, emotionella och mentala hälsa och välbefinnande

•Rikta din struktur – ben, leder och muskler

•Balansera energifältet kring dina organ, körtlar och organsystem

•Identifiera orsaken till dina problem och hjälpa till att lindra en rad olika symtom som inlärningssvårigheter, allergier, sömnstörningar och hormonell obalans

•Stärka immunförsvaret och avgifta kroppen

•Lindra smärta snabbt genom att hela den relaterade frågan

•Förbättra dina familjeförhållanden

•Harmoniera ditt hem, karriär och arbetsplats

•Upptäck din kreativitet och livs syfte

•Skydda dig från skadliga energikällor som elektromagnetisk strålning, mobiltelefoner, geopatisk stress och föroreningar

•Ladda din mat och ditt vatten

 

Mer information: www.lifealignmentsverige.se

 

 

 

Glada Sköldpaddan Copyright © All Rights Reserved