Om oss

Om Glada Sköldpaddan

 

Glada Sköldpaddans vision är att förmedla positiv energi, glädje och lugn, förmågan att tro och lyssna på sig själv och att ge sig själv näring. Välbefinnande för kropp och själ. Det är möjligt att förändra och förändras.

 

Enligt den gamla kinesiska läran Feng Shui är Sköldpaddan en symbol för hälsa, långt liv, trygghet, visdom och att förmedla kunskap. Det är värden som jag står för. Jag vill att det ska vara roligt att leva, lära och att ta hand om sig själv. En riktigt glad sköldpadda.

Glada Sköldpaddan riktar in sig på det personliga planet för inget påverkar så väl privatlivet som arbetslivet mer än hur de människor som det bygger på mår och reagerar.

Jag utgår huvudsakligen från den traditionella kinesiska medicinen, ICF coaching och energimedicinska teorier men även från KBT, Mindfulness, mentalträning samt min egen erfarenhet.

Lyssna, Lära, Hantera

Lyssna;

Att lyssna på sig själv är grunden för må bra. Jag är lyhörd, men har också fokus på att ge klienten redskap för att själv kunna lyssna på sig och hitta sina egna svar.

 

Lära;

Att lära känna sig själv är grunden för all utveckling och för att hitta balans och att trivas med sig själv. Jag hjälper klienten lära känna sig själv – så att hen i framtiden kan vara sin egen coach.

 

Hantera;

Att lära sig hantera sig själv och livet är en förutsättning för att vi ska trivas och hitta rätt. När klienten är klar hos mig är hen rustad att hantera sig själv.

Kan du lyssna på dig själv, lär du känna dig själv och kan hantera dig själv och det du möter. Jag tror att det skapar inre frid som ger yttre fred, kreativitet, välmående, glädje och utveckling.

Resultatet av Glada Sköldpaddans arbete är bl.a. balans i livet, minskad sjukfrånvaro, ökad effektivitet, motivation, energi, återhämtning och stresshantering.

Genom att erbjuda coachande samtal, kurser och föreläsningar inom Medicinsk Qi Gong, Stresshantering, Meditation och Personlig utveckling samt Reiki och Life Alignment behandlingar vill jag inspirera och hjälpa människor till att lyssna på sig själva, lära känna sig själva och att hantera sig själva. Till välmående, glädje och utveckling.

Jag arbetar även som Arbetskonsulent/Rehabiliteringskonsult genom Arbetslivsresurs och Arbetsförmedlingen.

Välkommen till en värld av välbefinnande!

 

Glada Sköldpaddan Copyright © All Rights Reserved