Om Malin Johansson

Om Malin Johansson

Bakom Glada Sköldpaddan står Malin Johansson.

"Jag älskar att utvecklas och se andra växa. Att se en människas ögon 'tändas' är något av det finaste jag vet!"

"Jag vill förmedla positiv energi och förmågan att tro och lyssna på sig själv. " säger Malin. "Det var inte för än jag lärde mig detta som mitt eget liv blev bra. Det betyder så mycket! Jag vet vad det vill säga att springa rakt in i väggen, ta sig igenom utbrändhet och komma ut på andra sidan. Det är en resa i personlig utveckling som är tuff men som gjort mig både klokare och starkare."

Malin är ICF cert. Coach. Utbildad vid Hälsoakademin Europa.

Hon är diplomerad Qi Gong-instruktör vid Biyunskolan. En utbildning som är godkänd av Education Department of the Chinese Academic Society of Medical Qi Gong. Sedan 2005 undervisar hon medicinsk Qi Gong för både barn, ungdomar och vuxna.

Malin är även FaR-ledare (Fysisk aktivitet på Recept, ett initiativ av Landstinget) och utbildad i Reiki, Life Alignment och Access bars.

Malin har en österrikisk magisterexamen i pedagogik kombinerad med media och kommunikations-vetenskap och har tidigare framför allt arbetat inom mediabranschen i Österrike, Tyskland och Sverige.

”För mig har Qi Gongen betytt oerhört mycket. Biyunmetoden är så mycket mer än bara träning den står för glädje, kärlek och visdom. Det är en fantastisk väg för själsligt och kroppsligt helande och en hjälp till självhjälp. Qi Gong ger mig ny energi och harmoni.

När jag sedan kom i kontakt med Coaching fann jag ett suveränt verktyg för personlig utveckling som kompletterar Qi Gongen utmärkt. Det var en otrolig aha-upplevelse att till synes små enkla frågor från coachen kunde leda till så stora insikter. Och allt kom innifrån klienten själv! Sommaren 2014 läste jag om Life Alignment healing och för mig föll allt på plats. Jag hade hittat ett verktyg som kombinerar allt jag gör och tror på. Energi och dialog i ett.

Helt fantastiskt!” menar Malin.

Läs om Malins väg till avslappning, lugn och välmående:klicka här!

 

Glada Sköldpaddan Copyright © All Rights Reserved