Coachande samtal

Coachande samtal

 

Står du inför en förändring? Är du ständigt stressad? Har du tappat bort dig själv? Vill du öka din självkänsla, uppnå nya mål eller behöver du mer energi och glädje? Ibland vet man varken ut eller in, bara att det behövs en förändring.

 

Coachande samtal hjälper dig att hitta din inre styrka, glädje och motivation, få nya perspektiv och finna lösningar på frågorna i ditt liv. Vi utgår ifrån här och nu och blickar framåt.

 

Coachingsessionerna är 50 min. och vi utformar ett upplägg som passar just dig och det du vill arbeta med. Oftast träffas vi till att börja med varannan vecka för att sedan ha längre uppehåll mellan gångerna.

 

Läs mer om coachande samtal.

NYTT PROGRM

Hitta dig själv och öka din självkänsla. Start 27-28 okt. Läs mer här nedan!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Avbokning och ombokning: måste ske senast 24 timmar innan bokad session. I annat fall debiteras full avgift.

 

 

Hitta dig själv och öka din självkänsla Start: 27-28 oktober

 

Har du tappat bort dig själv? Känns det som det är andra eller yttre händelser som styr ditt liv?

Har du börjat fråga dig; vem ÄR jag – egentligen? Vad vill JAG? Vad mår JAG bra av?

Då är det här programmet för dig!

 

Vår självkänsla styr hur vi möter livet och oss själva och hur vi i grunden mår. Har vi god självkänsla är det lättare att acceptera och tycka om oss själv för den vi ÄR inte bara för vad vi GÖR. Att kunna lyssna på sig själv är grunden för att lära känna sig själv och kunna leva livet efter sina egna förutsättningar. Så att vi kan trivas, må bra, hitta rätt och blomstra. Det ska vara roligt att leva 😊

Jag tror att det skapar inre frid som ger yttre fred, kreativitet, välmående, glädje och utveckling.

 

Din naturliga balans och harmoni skapar du inom dig. Inom dig finns din själ, inre visdom, personkärna, kärleken visionerna och ansvaret. Där finns din inre kompass.

I det här programmet kommer du få hjälp att hitta dig själv och öka din självkänsla. När du grundar dina val på vem du är och din inre sanning blir du en mer harmonisk person. Du kan t.ex. lättare välja ett yrke och arbetstider, en partner och vänner som gör det möjligt för dig att leva det liv du innerst inne vill leva.

Och även om du tror att du saknar möjlighet att välja, om ramarna är snäva, finns det alltid något som du kan påverka. Du kan ta små steg i önskad riktning.

 

Du har mycket att vinna på att utveckla din naturliga balans och harmoni. Du blir inte lika lätt att styra och utnyttja. Upplever mindre stress. Det blir svårare att övertala dig att ständigt jobba över eller vara familjen till lags eftersom du inte har behov av att fylla ett existentiellt tomrum med arbete eller bekräftelse utifrån. Istället kan du vila i dig själv och hitta inre trygghet, harmoni och glädje. Du utgår ifrån vad DU vill och DU mår bra av.

 

Programmet passar för:

Dig som vill hitta tillbaka till dig själv - bli den du är

Dig som vill leva livet efter dina egna förutsättningar

Dig som vill öka dig självkännedom och självkänsla

Dig som är högkänslig (HSP)

Dig som drabbats av utmattningssyndrom

 

Innehåll:

Helgkurs; Hitta din naturliga balans och lär dig leva här och nu med hjälp av Qi Andning och Mindfulness (Det går att boka bara helgkursen)

8 individuella coachsessioner; med fokus på självkänsla, självkänndeom och personlig utveckling, även stresshantering vid behov

Bonus 1: 10 veckorsprogram, Hitta din naturliga balans med Qi Andning

Bonus 2: Meditations CD

 

Helgkursen

Hitta din naturliga balans och lär dig leva här och nu med hjälp av Qi Andning och Mindfulness

Ur innehållet:

 • Självkänsa
 • Lär känna din kropp
 • Andningsankare
 • Qi Andning
 • Närvaro i andning och kroppsrörelse
 • SKOAS (stanna upp – känn in – observera – acceptera – släpp)
 • Acceptera eller förändra
 • Hantera svårigheter
 • Tankar är inte fakta
 • Att vara här och nu
 • Ta hand om dig själv
 • Lär känna dig själv
 • 5 elementen
 • Vad förändrar dina känslor, vad får dig att må bättre/sämre
 • Rensa ditt sinne från negativa tankar och självtvivel
 • Affirmationer

 

Den naturliga balansen och andningen är förbindelsen mellan kroppen, själen och din inre visdom och självkänsla. Det beror på att den är nära kopplad till här och nu som står i närmare kontakt med ditt andliga jag, din kärna, än vad tankar och intellekt gör. Med hjälp av olika andnings- och rörelsetekniker kan du sluta fred med dina känslor, stilla dina tankar och få chansen att lyssna på ditt inre. Med små steg lär du dig undan för undan att lita på och följa din inre röst, ditt sanna jag. På det viset kommer du att börja öppna nya dörrar och möta livet som det egentligen är och du stärker din självkänsla!

När vi tillämpar medveten närvaro i nuet och acceptans blir vi mer observatörer och aktörer än offer för den verklighet vi möter. Genom att ha en accepterande grundinställning inom oss blir vi mer öppna och flexibla och kan lättare hitta lösningar på våra ”problem”. Du får under helgen redskap med vars hjälp du kan börja leva mer medvetet i nuet – nuet är den enda del av livet du kan påverka. Du får ökad medvetenhet om vad som pågår i dig och i din omvärld. Genom medveten träning kan du istället för att reagera utifrån ditt ”gamla” livsmönster i olika situationer, börja agera i nuet med en högre grad av valfrihet och flexibilitet än tidigare, då sanningen om ditt liv finns här och nu.

Medveten närvaro går ut på att vi lär oss se vår verklighet som den är, här och nu. På så sätt skaffar vi oss maximal möjlighet att påverka våra liv i den riktning vi själva vill. Vi lär känna oss själva. Det handlar inte så mycket om att komma någon stans utan helt enkelt om att bli medveten om vart du är här och nu och tillåta dig att vara som du är.

 

Individuella sessioner – 8 sessioner á 50 min.

Under 3 månader får du individuell coachning för att stärka din självkänsla och hitta dig själv. Varje coachingsamtal varar 50 minuter. Vi träffas personligen eller möts via Zoom/Skype.

Våra träffar utgår från dig och vad du behöver för din utveckling. Det innebär ett förutsättningslöst förhållningssätt där jag utformar innehållet tillsammans med dig, utifrån mål och delmål med våra möten.

Min uppgift som coach är inte att vara rådgivare eller tala om för dig vad du ska göra. Du är ansvarig för din framgång och jag ger dig aktivt stöd på vägen. Som coach ansvarar jag för processen i våra möten medan du ansvarar för innehållet. Det betyder att jag förväntar mig att du förbereder dig inför våra möten och har en uppfattning om vad du vill tala med mig om. Det som är viktigt för din utveckling ligger till grund för våra möten.

 

När: Helgkurs 27-28 okt. därefter bokas de individuella sessionerna in mellan 1 nov 2018 - 31 jan 2019

 

Vart: Helgkursen håll i Oskarshamn, De individuella sessionerna sker hos Glada Sköldpaddan eller via Zoom - så det spelar ingen roll vart du bor.

 

Anmälan: Senast 12 okt Klicka här!

 

Kostnad: 7.600 kr (ord.pris 10.300 kr) Bara helgkursen 2.800 kr (ord.pris 3.500 kr) OBS! Lunch ingår inte i helgkursen.

Delbetalning möjligt för hela paketet:

3600 kr på en gång och sedan 600 kr/individuell session (detta alternativ blir lite dyrare) eller

dela upp på 3 gånger á 2.540 kr

 

 

 

Glada Sköldpaddan Copyright © All Rights Reserved