Coachande samtal

Coachande samtal

 

Står du inför en förändring? Är du ständigt stressad? Har du tappat bort dig själv? Vill du öka din självkänsla, uppnå nya mål eller behöver du mer energi och glädje? Ibland vet man varken ut eller in, bara att det behövs en förändring.

 

Coachande samtal hjälper dig att hitta din inre styrka, glädje och motivation, få nya perspektiv och finna lösningar på frågorna i ditt liv. Vi utgår ifrån här och nu och blickar framåt.

 

Coachingsessionerna är 50 min. och vi utformar ett upplägg som passar just dig och det du vill arbeta med. Oftast träffas vi till att börja med varannan vecka för att sedan ha längre uppehåll mellan gångerna.

 

Läs mer om coachande samtal.

NYTT PROGRM

Hitta dig själv och öka din självkänsla. Start 27-28 okt. Läs mer här nedan!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Avbokning och ombokning: måste ske senast 24 timmar innan bokad session. I annat fall debiteras full avgift.

 

 

Hitta dig själv och öka din självkänsla

 

 

Vår självkänsla styr hur vi möter livet och oss själva och hur vi i grunden mår. Har vi god självkänsla är det lättare att acceptera och tycka om oss själv för den vi ÄR inte bara för vad vi GÖR. Att kunna lyssna på sig själv är grunden för att lära känna sig själv och kunna leva livet efter sina egna förutsättningar. Så att vi kan trivas, må bra, hitta rätt och blomstra. Det ska vara roligt att leva 😊

Jag tror att det skapar inre frid som ger yttre fred, kreativitet, välmående, glädje och utveckling.

 

Din naturliga balans och harmoni skapar du inom dig. Inom dig finns din själ, inre visdom, personkärna, kärleken visionerna och ansvaret. Där finns din inre kompass.

I det här programmet kommer du få hjälp att hitta dig själv och öka din självkänsla. När du grundar dina val på vem du är och din inre sanning blir du en mer harmonisk person. Du kan t.ex. lättare välja ett yrke och arbetstider, en partner och vänner som gör det möjligt för dig att leva det liv du innerst inne vill leva.

Och även om du tror att du saknar möjlighet att välja, om ramarna är snäva, finns det alltid något som du kan påverka. Du kan ta små steg i önskad riktning.

 

Du har mycket att vinna på att utveckla din naturliga balans och harmoni. Du blir inte lika lätt att styra och utnyttja. Upplever mindre stress. Det blir svårare att övertala dig att ständigt jobba över eller vara familjen till lags eftersom du inte har behov av att fylla ett existentiellt tomrum med arbete eller bekräftelse utifrån. Istället kan du vila i dig själv och hitta inre trygghet, harmoni och glädje. Du utgår ifrån vad DU vill och DU mår bra av.

 

Programmet passar för:

Dig som vill hitta tillbaka till dig själv - bli den du är

Dig som vill leva livet efter dina egna förutsättningar

Dig som vill öka dig självkännedom och självkänsla

Dig som är högkänslig (HSP)

Dig som drabbats av utmattningssyndrom

 

Individuella sessioner – 8 sessioner á 50 min.

Under 3 månader får du individuell coachning för att stärka din självkänsla och hitta dig själv. Varje coachingsamtal varar 50 minuter. Vi träffas personligen eller möts via Zoom/Skype.

Våra träffar utgår från dig och vad du behöver för din utveckling. Det innebär ett förutsättningslöst förhållningssätt där jag utformar innehållet tillsammans med dig, utifrån mål och delmål med våra möten.

Min uppgift som coach är inte att vara rådgivare eller tala om för dig vad du ska göra. Du är ansvarig för din framgång och jag ger dig aktivt stöd på vägen. Som coach ansvarar jag för processen i våra möten medan du ansvarar för innehållet. Det betyder att jag förväntar mig att du förbereder dig inför våra möten och har en uppfattning om vad du vill tala med mig om. Det som är viktigt för din utveckling ligger till grund för våra möten.

 

 

Anmälan: Endast 1 plats kvar Klicka här!

 

Investering: Just nu introduktionserbjudnande 8 sessioner. 500 kr/session

 

 

 

Glada Sköldpaddan Copyright © All Rights Reserved