Coachande samtal

Coachande samtal

 

Drömmer du om att nå nya mål, att utvecklas, förbättra eller förändra?

Känns livet som om du hamnat i en torktumlare?

Ibland vet man varken ut eller in, bara att det behövs en förändring.

Behöver du mer energi och glädje?

Du vill kanske göra någonting meningsfullt med ditt liv istället för "borden" och "måsten", men vet inte vad. Eller så vet du vad du vill göra, men vet inte hur du ska komma igång med det. Då står jag som coach på din sida! Lyssnar, motiverar och hjälper dig att hitta svaren och att våga genomföra, nå dit du vill.

Coaching hjälper dig att hitta din inre styrka, glädje och motivation, få nya perspektiv och finna lösningar på frågorna i ditt liv. Vi utgår ifrån här och nu och blickar framåt.

 

Ledorden i mitt arbete är Lyssna, Lära, Hantera.

Det kan handla om allt från att hantera vardagsstressen, utvecklas som människa, komma i gång att träna, gå ner i vikt, eller om att gestalta livet efter det att barnen flyttat ut till att byta jobb, vässa karriären eller förbättra din organisation.

Coaching är lösnings- och målfukuserat. Vi utgår i från här och nu och blickar framåt. Coachande samtal vänder sig till människor som vill utvecklas och må bra både i privatlivet och på arbetet och till människor i förändringsprocesser. Det är ett effektivt och energifyllt sätt att nå sina mål och öka sin livspotential.

En coach kommer aldrig med färdiga lösningar, utan ställer frågor, så att du hittar det som är rätt för dig. Lösningarna har vi människor nämligen redan inom oss! Det gäller bara att lyfta fram dem i ljuset.

Som ICF cert. coach arbetar jag ut i från ICF (International Coach Federation) kärnkompetenser och etiska riktlinjer.

Glada Sköldpaddan erbjuder coachande samtal i personiga möten, via telefon eller Skype.

 

 

Avbokning och ombokning: måste ske senast 24 timmar innan bokad session. I annat fall debiteras full avgift.

Glada Sköldpaddan Copyright © All Rights Reserved