Stresshantering

Stresshantering

 

Du har förstått allt om att du borde varva ner, men din vardag ger helt enkelt ingen plats för det. Vad kan man göra? Stresshantering kan hjälpa dig på vägen att bli mindre stressad.

Stress finns inte i nuet. Att bli medveten om nuet, vad du tänker och att lära dig vila i dig själv hjälper dig att hantera stress och återhämta dig fortare. Medveten närvaro är avslappning! Tips finns längre ner på sidan.

 

Du varvar ner, får ny kraft och blir mer klarsynt.

 

Vi erbjuder följande tekniker för stresshantering:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Avbokning och ombokning: måste ske senast 24 timmar innan bokad session. I annat fall debiteras full avgift.

 

 

Tips på stresshantering du har tid med!

Stresshantering ska inte vara ännu ett stressmoment. Alltför ambitiösa åtaganden riskerar att krocka med verkligheten. Om du bestämmer dig för att varva ner med timslånga yogapass varje dag bäddar du bara för besvikelser om du inte lyckas. Prova enkla övningar som blir av istället!

 

Enkla övningar som gör stor skillnad

Andning!

Innan du går in genom ytterdörren (eller vilken dörr som helst), stanna upp och dra några djupa andetag. Tänk på något som som gör dig glad, verkligt eller påhittat. När du känner dig riktigt glad, öppna dörren och kliv in.

 

Naturen/fantasin!

Ta en stund och gå ut i naturen eller föreställ dig att du är på en vacker plats i naturen. Blunda och andas. Det gör att både kropp och sinne varvar ner och slappnar av.

 

Nuet – kaffekoppen!

Landa i nuet och vila i detta genom att innan du dricker ditt kaffe stanna upp och lukta på kaffet, känna värmen i händerna som kommer från kaffe koppen. Det tar bara några sekunder.

 

Rör på dig!

Vi gör oss av med överflöd av adrenalin genom fysisk aktivitet.

 

 

Glada Sköldpaddan Copyright © All Rights Reserved