Reiki

Reiki

En underbart avslappnande, avstressande och lugnande healingmetod som främjar kroppens självläkande förmåga och ökar ditt välbefinnande. Reiki betyder universell energi och är tänkt att skapa jämvikt i kroppens energiflöde.

Reiki är en japansk teknik för stressreducering och avslappning som också gynnar läkningsprocesserna i kroppen och ger tillgång till ”livsenergi” (ki). Den återupptäcktes i början av 1900-talet av dr Mikao Usui som vidareutvecklade metoden.

Healern använder inte sin egen energi vid behandlingen utan förmedlar den universella energin ”reiki”, oftast genom sina händer som läggs på mottagarens kropp. Reiki skiljer sig från andra metoder genom att healern inte styr eller manipulerar energin medvetet, utan endast fungerar som en kanal. Reikin får flöda dit mottagaren behöver den bäst för tillfället.

Idag klassas både Reikibehandlingar och utbildningar inom ämnet som rehabiliterande friskvård. Det innebär att Reiki är fullt avdragsgill och inte heller förmånsbeskattad. Du som arbetsgivare kan således ge din personal friskvårdsbidrag i förebyggande- och rehabiliterande syfte, samt att du som anställd kan nyttja dina friskvårdspengar till en djupt avslappnande stund med dig själv.

Reiki är att investera i din hälsa

- fysiskt, mentalt, emotionellt och spirituellt.

 

Du förtjänar att må bra!

Välkommen till en värld av välbefinnande!

 

 

 

 

 

 

 

 

Avbokning och ombokning: måste ske senast 24 timmar innan bokad session. I annat fall debiteras full avgift.

Glada Sköldpaddan Copyright © All Rights Reserved