5 saker du ska göra när din medarbetare gått in i väggen & 2 saker du ska undvika!

5 saker du ska göra när din medarbetare gått in i väggen & 2 saker du ska undvika!

Vad ska Du som chef / ledare med personalansvar tänka på när medarbetare drabbas av utmattningssyndrom? Det är inte alltid så lätt att veta. Vad hjälper och vad stjälper?

Mitt första råd

  • Påtala det du ser & Fråga hur det är

– det är dock inte säkert att den anställde vill prata eller ens är medveten om hur det är. Reaktioner som oro, fientlighet eller avståndstagande kan vara symtom på tillståndet hen befinner sig i. Du måste i vilket fall se till att de frågor som den anställde tar upp undersöks och hanteras så snabbt som möjligt.

Vill du ha fler råd?

Jag har sammanställt mina bästa tips till en PDF med 5 saker du ska göra och 2 som du bör undvika. För att underlätta för dig 😊

Allt du behöver göra är att klicka på länken, fylla i din e-postadress, så skickar jag mina bästa råd till dig.

 

När medarbetare gått i väggen – gratis guide

Malin

Kategori:
Malin Johansson

Malin Johansson

Mina blogginlägg handlar om hur man kan hantera stress och utmattningssyndrom och vad det innebär att vara högkänslig. För mig är det viktigt att du hittar balans i livet, lever på dina villkor och att du kan utvecklas som människa och bli den du är.
Tack för att du läser min blogg! Jag uppskattar även mycket om du tar dig tid att kommentera mina inlägg och ger mig din syn på det jag skriver.

Läsarkommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *