Coachande samtal – vad, varför, hur? Föreläsning under Prideveckan

Coachande samtal – vad, varför, hur? Föreläsning under Prideveckan

Vad är egentligen coachande samtal, varför man ska använda det och hur det går till? Föreläsning/workshop med coacherna Lotta Markhester (Livinjoy) & Malin Johansson (Glada Sköldpaddan).

Coaching är lösnings- och målfokuserat och används bl.a. som stöd både i privatlivet och på företag för att utvecklas och hitta inre styrka, glädje och motivation, få nya perspektiv och finna lösningar på frågorna livet mm. Man utgår ifrån här och nu och blickar framåt.

Du får bekanta dig med coaching. Lotta och Malin delar med sig av sin stora erfarenhet av coachande samtal i olika situationer. De kommer berätta vad coaching är, när det passar att använda och de visar dig hur det går till.

När: 4 september kl. 19.15 – 20.15
Pris: 120 kr
Plats: Glada Sköldpaddan

Paket: Du kan kombinera föreläsningen med den meditation som hålls innan. Meditation för kärlek och medmänsklighet start 18.15.
Paketpris för både Meditation och föreläsningen: 150 kr

Malin

Malin Johansson

Malin Johansson

Mina blogginlägg handlar om hur man kan hantera stress och utmattningssyndrom och vad det innebär att vara högkänslig. För mig är det viktigt att du hittar balans i livet, lever på dina villkor och att du kan utvecklas som människa och bli den du är.
Tack för att du läser min blogg! Jag uppskattar även mycket om du tar dig tid att kommentera mina inlägg och ger mig din syn på det jag skriver.

Läsarkommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *