Ge dig själv kärlek varje dag

Ge dig själv kärlek varje dag

Grunden till allt är kärleken; till ditt välbefinnande, din skaparkraft, din glädje… Och kärleken finns inom dig!

Här är en enkel övning för att komma i kontakt med och stärka kärleken i dig. Du kan antingen titta på filmen (den är drygt 2 min.) som du kommer till genom att klicka här  eller läs vidare 🙂

Le mot dig själv – och gör det varje dag

Slut ögonen, för uppmärksamheten till ditt hjärta eller den punkt på bröstet där vi pekar när vi säger ”jag” och le. Le som när du ler mot en söt baby, ditt husdjur eller någon du har kär. Le in mot dig själv.

Gör det till en daglig vana. Kanske  när du vaknar på morgonen eller när du tar en paus på dagen. Det behöver inte vara långt eller krångligt. Det räcker med någon minut eller så länge det känns bra.

Skriv gärna en kommentar här nedan och berätta hur du upplevde övningen.

Malin

Malin Johansson

Malin Johansson

Mina blogginlägg handlar om hur man kan hantera stress och utmattningssyndrom och vad det innebär att vara högkänslig. För mig är det viktigt att du hittar balans i livet, lever på dina villkor och att du kan utvecklas som människa och bli den du är.
Tack för att du läser min blogg! Jag uppskattar även mycket om du tar dig tid att kommentera mina inlägg och ger mig din syn på det jag skriver.

Läsarkommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *